Meisjeskamer ideeën

Via instagram kwam ik terecht bij Laura en deed ik meisjeskamer ideeën op. Hoe tof dat we vandaag de meisjeskamer van Phileine hier mogen delen. 

Laura (@FiepandCoco) vertelt; Voor onze bovenverdieping kozen we voor de houten walvisgraat vloer van VT wonen. Dit geeft met de witte muren en de originele zwart stalen kozijnen een warme basis. Het Farrow and Ball behang (gable) won ik via een foto challenge van de meiden van PRCHTG. De poederroze gordijnen (Pink Salt) zijn van ByMolle, deze hebben we meegenomen uit ons oude huis en nadat ik ze ingekort heb pasten ze perfect. Via marktplaats kocht ik het kastje met de glazen deurtjes en deze schilderde ik in de kleur Flower Bulb van Flexa. Ik zocht iets waar ik een soort van poppenhuis in zou kunnen maken voor de Maileg muizen en waar al haar boeken een mooi plekje zouden krijgen. Ik ben gek op kinderboeken en de maileg muizen waren in het begin vooral voor mezelf. De eerste kocht ik al toen ik zwanger was van Phileine. Tijdens onze verbouwing woonden we in een tijdelijke woonunit naast het huis. Phileine had hier een heel klein kamertje waar ze nog in het ledikant sliep waar  haar broertje Ike nu in slaapt. We beloofden een door haar zo gewenste hoogslaper maar konden maar geen betaalbare vinden die er ook nog mooi uitzag. Ik struinde op pinterest alle Ikea hacks af, bedacht zelf bedden maar het bed van Olivier furniture bleef op nummer 1 staan. We besloten deze te kopen met als excuus dat hij vast 2 rondes mee kan of als ze weer laag wil slapen we deze om kunnen bouwen. Onder het tentje worden voor het slapen de boekjes voorgelezen en speelt ze vaak met vriendinnetjes. De maan lamp heeft langs het snoer nog kleine lampjes die het helemaal knus maken onder het bed.

 

Meer meisjeskamer ideeën;

De verkleedkist is een zoldervondst van onze oude buurvrouw en is geschilderd in een circus uitvoering. Het kleding rekje is van Archive store. De kast onder de spiegel van ferm living is van bloomingville en is eigenlijk een nachtkastje maar perfect voor al Phileine haar kleine meiden frutsels.

De hoogslaper is van Oliver furniture en de vlaggen lijn en de muizen zijn van maileg. Maan lamp is van Zoë Rumeau. Voor dekentjes heb ik een een zwak voor :) de roze is van koeka en imps en elfs.