Kleine slaapkamer inrichten

Al tijden op mijn "favoriete binnenkijk lijstje" staat de supertoffe slaapkamer van Lorèn. Haar moeder, Charlotte van "Hundred Ninety" (interieur designer), vertelt: "Het slaapkamertje van Lorèn is een kleine, maar een hele fijne! Het is licht, maar toch kleurrijk. Heeft een natuurlijke ondertoon en is uiteindelijk een originele omdat het veel items bevat die gekocht zijn tijdens reizen, of ernaar refereren. Haar kamertje verandert eens in de zoveel tijd door het wisselen en schuiven met items. Na een mooie reis voegen we er vaak weer een bijzonder item aan toe. Over een poosje gaat Lorèn naar onze grotere slaapkamer, zodat ze wat meer ruimte heeft, want dat heb je nodig wanneer je 5 bent 😉. Mooie gelegenheid om daar weer een fijne nieuwe slaapkamer voor haar te creëren. Charlotte deelt hieronder de toffe producten in Lorèn haar kleine slaapkamer.

 

Kleine slaapkamer inrichten

Wanden, plafond en houtwerk geschilderd in RAL9016. Het behang is van Arte Insolence Shiver 34543. De vloer is een kurkvloer via Kurk24. Raambekleding : Bamboo horizontale lamellen 50mm. Het naturel bed komt bij Petit Puk vandaan en het Karpet via Maison Deux. Het beddengoed is een mix van Zeeman, Kwantum, Suite702, FestAmsterdam, HKLiving en Roommate.

Stopcontacten in kleur "serie Le Corbusier van Jung". Het tafeltje is van Zuiver.

Kleine losse autootjes & strandwachthuisje zijn van CandyLabToys. Het portable lampje "AndTradition Flowerpot". Het Plaid via MaisonDeux

Het vaantje aan de muur hebben we meegenomen tijdens een trip door Californie en het roze masker ernaast is van TropicalScandinavia. De LOVE neonletters eronder kochten we bij de Kwantum.

Poster boven bed : Artwork van JohnvanHamersveld. De stapelstenen zijn van Stapelstein. De kokeshidolll is een souvenier van onze trip naar Japan. Tafellamp Holografisch : FestAmsterdam. Poster boven groene kast is van Rosifeist via Pstr.studi. Wandhaak shopten we via Prchtg en de handbeschilderde papierenKoi via Ohayo.dk 

 

Voor meer inspiratie Interiorvitamins.com & de insta pagina van Charlotte @Hundredninety