Kinderkamer meisje

Van peuterkamer naar "kinderkamer meisje". We mogen binnenkijken in Jip haar kamer! Nienke vertelt: Jip had afgelopen zomer nog een echt kleuterkamertje. Deze was ze, nu ze toch echt bijna kleuter af was, ontgroeid. Haar zesde verjaardag leek ons een mooi uitgangspunt om er een echte meidenkamer van te maken. De grote roze kast hadden we 2 jaar geleden gekocht en deze wilde Jip graag roze hebben. Die hebben we toen met krijtverf geschilderd. De grote roze kast hebben we als basis gebruikt en samen met Jip hebben we de rest van de spulletjes en kleurtjes op haar kamer uitgezocht. Het is een beetje een mix geworden van verschillende stijltjes door elkaar, maar toch oogt het rustig doordat de kleurtjes wel elke keer terugkomen in haar kamertje in combinatie met de hout- en rotan accenten.

Kijk je mee? Doe inspiratie op in "kinderkamer meisje" van Jip! Voor meer foto's kijk graag op de Insta pagina van "Mommy_and_the_young_brats"

 

De kleuren en producten van "kinderkamer meisje"

De kast komt bij de Ikea vandaan, Ivar geschilderd met Lazuur (te koop bij Ikea Behadla, wit). De grote kast is van Woood, gekocht via Karwei en geschilderd met krijtverf die we hebben laten mengen bij een verfspeciaalzaak. Het vintage schoolbankje en stoeltje zijn gekocht bij Firma Zoethout en zijn geschilderd met perfection verf (mat) via de Gamma (muisgrijs en zachtgrijs). Rotan poef via de Ikea. Het houten speelbord voor de kast is een Wobbelboard. Wandrekje Tomado (soortgelijke vind je hier). Autobanden-krukje ooit in een klein zaakje gekocht in Zutphen (vergelijkbare koop je hier). Dekbedovertrek is gevonden bij de Hema en wollen plaid is van Klippan De kussens op bed zijn zelfgemaakt. Konijnenlamp Heico. Hanglamp is gekocht bij de Ikea "Jassa, ontwerper Piet Hein Eek. Nesting dolls van het merk Petit Monkey. Speelgoedzak: House Doctor. Muis in lucifersdoosje van Maileg, gekocht bij Hedgehog and Deer - Pop: Zelfgemaakt - Mok: van designletters - Het konijn is zelfgehaakt, vind hier het patroon. Poster is van Mrsmighetto. Rugzak en etui zijn van Sticky LemonMacramé hanger is ook zelfgemaakt.

Kleur op de wand: Denim Drift van Flexa