Kinderbedstee

Toen Vere een zusje kreeg mocht ze verhuizen naar een andere kamer: een smalle kamer met precies boven de trap een perfect plekje voor een kinderbedstee met opbergruimte. De vader en moeder van Vere runnen samen de webshop Huis & Grietje, Rianne ontwerpt hiervoor en Gerard is de meubelmaker. Zo was het ontwerpen en maken van deze bedstee ook helemaal hun ding. Een bedstee met heel veel opbergruimte in de vier grote diepe lades onder het bed en de twee kastjes boven het bed. De rechterlades zitten vol met speelgoed en de linkerlades worden gebruikt voor de kleding en het bedtextiel. Vere wilde graag een raampje in haar kinderbedstee en dit is een groot succes met spelen: een ijskraam, een loket, een bloemenwinkel het wordt voor van alles gebruikt. Voor het raampje hangt een bloembakje wat ze maakten van een boomstam met daarin vilten bloemen van Dille & Kamille.

Kinderbedstee informatie

De muur in het bed heeft een mooie warm bruinroze kleur gekregen (C8.20.50 Sikkens) Aan de muur hangt een boomstamhaak (Huis & Grietje) met daaraan een lamp die Rianne zelf maakte van bruin vilt en een houten pendel. Poster Swing is van Ted & Tone (via Huis & Grietje). De kaart is van Dille & Kamille. Op het bed een lichtbruin kussen (Loods 5), hondenkussen (Zara Home), paardenknuffel (H&M home) krabkussen (Anne Claire Petit via Huis & Grietje) en blah blah kussen (Lemonwise via Huis & Grietje) De hanglamp is zelf gemaakt van houten kralen waarvan sommige kralen in de kleur van de muur werden geverfd. De vloer is gemaakt van vuren planken die wit gelakt zijn. Het heerlijke zachte vloerkleed is van Konges Slojd en het houten hondje is van Huis & Grietje. Het bureau met bankje en XXL letterbak maakte Gerard op maat voor Vere en deze is ook te vinden in de kidscollectie van Huis & Grietje als bureauset Woud. De gitaar is van Sostrene Grene en de standaard maakte Gerard erbij. Het wollen kleed op het bankje is van een conceptstore in Dordrecht die niet meer bestaat. Aan het wandpaneel hangt ook een boomstamhaak met daaraan een gebreide lamp (Lemonwise via Huis & Grietje).

In de vakkenkast: keramieken bordjes (Sostrene Grene) kaart (Dille & Kamille) zeehondje en vogeltje (Huis & Grietje) Op het bureau: lappenpop (Zara Home) potloden (Wereldwinkel) houten beker geverfd in kleur van de muur, opbergdoosjes en schrijfboekje(Sostrene Grene). Naast het bureau hangt wandplank Beuk uit de collectie van Huis & Grietje. De trui is van Nixnut en de broek is van Moonbeam collective. Op de plank kaart Field view (Ted & Tone via Huis & Grietje). Potje(kringloop geverfd in de kleur van de muur), potloden (Wereldwinkel), krokodil (Flying Tiger). Bezoek hier: "Huis & Grietje"


Kinderbed