Gedeelde kinderkamer

Vandaag kijken we binnen in de gedeelde kinderkamer van Saartje & Olivia. Het is de kinderkamer van de dochters van Jacoline van webshop Bibelotte! Op de kamer is weinig ruimte voor twee 1persoonsbedden. Dit vraagt dus om slimme "gedeelde kinderkamer ideeën". En laat dát maar aan Jacoline over! De nis in de ouderkamer is verbouwd tot hoogslaper voor dochter Saartje. De onderkant van de hoogslaper is kastruimte op de ouderkamer. Een aantal jaren geleden was dit de kamer van de 2 oudste meiden én de toen jongste Olivia, ook erg leuk om te zien hoe de gedeelde kinderkamer voor 3 kinderen er toen uit zag!

 

Informatie Gedeelde Kinderkamer:

Kleur van de balken en de nis bij het bed is: 1005-Y60R uit het Bibelotte kleurenpalet. Kleur op de wanden String van Farrow&Ball. 

Achter de bedden is behang Lijnenspel geel van Bibelotte geplaatst. De bedden zijn zelf gemaakt van berken multiplex. Het beddengoed en de muurstickers zijn van Bibelotte. Het geblokte vloerkleedje nam Jacoline mee uit Denemarken. De posters zijn van FineLittleDay (de appel) en Wall of Art.