Trendy babykamer

Binnenkijken in deze trendy babykamer van Julian. Elke vertelt: 3 weken na Julians geboorte zijn we verhuisd van een appartement naar een oude gerenoveerde boerderij uit 1913. Ik had maanden gefantaseerd over zijn kamertje en wat spullen verzameld. Sinds we hier wonen is er elke week iets toegevoegd of verschoven en wordt het steeds meer Julians plekje. Dat is precies waar wij van houden, een interieur dat ontstaat door er in te leven.

Met mijn merk Wolkom Home verkoop ik handgemaakte baby- en kinderaccessoires. Het is voor mij dus erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, maar ook zelf nieuwe ontdekkingen te doen. Ik denk graag na over de styling van een interieur, maar veel ideeën ontstaan per toeval en zijn afhankelijk van mijn stemming. Ik heb niet echt een vaste stijl, dat vind ik saai. Dit resulteert erin dat ik diverse stijlen samenvoeg en er verrassende combinaties ontstaan. De stijl van Julians babykamer noem ik daarom een "boheems sprookje"; veel diepe kleuren, natuurlijke materialen, rotan, oude/industriële elementen, diertjes, kaboutertjes en een vleugje nostalgie.

 

Trendy babykamer producten:

Veel spullen vind ik op marktplaats en in kringloopwinkels, zoals de houten Pinocchio, de oude trapauto en het grenen klepbankje. Het witte kinderstoeltje is van de opa en oma van mijn man geweest en in de rieten koffertjes bewaarde mijn oma vroeger haar garen. Deze persoonlijke items combineer ik met eye-catchers zoals Zwaan Odette en een moderne groene ringhaak van HAY. Het stoere ledikant is van Stapelgoed en heb ik voorzien van een cognac kleurig hoeslaken van Nobodinoz. Een kledingkast zou te veel ruimte hebben ingenomen, dus koos ik voor een luchtig kledingrek van Ikea waar naast kleding ook accessoires aan worden gehangen. Zo ook de illustratie van Liekeland, die ze heeft ontworpen voor het geboortekaartje van Julian. De lichtslinger van Kwantum heb ik op een nonchalante manier opgehangen voor een stoer effect. Het blijft immers een jongenskamer. De vloer is voorzien van zwart gebeitste kaasplanken en de deur is hoogglans zwart. We hebben één wand voorzien van de groene kleur 'Oldtimer Rally' van Flexa. Omdat het kamertje is voorzien van een groot dakraam komt er veel licht binnen en geeft het de kamer een warme, gezellige uitstraling.

Extra info: Macramé slingers en dierenslingers Wolkom Home / Rieten mand Leen Bakker / Vloerkleed Kwantum / Houten kapstok H&M / Lamp op bankje Stapelgoed