Scandinavische babykamer

Scandinavische babykamers, je ziet ze nog steeds veel voorbijkomen. Het inrichten van de babykamer in Scandinavische stijl (veel wit, natuurlijke materialen & minimalistisch ingericht) spreekt nog steeds vele mensen aan. En ons ook! Vandaag kijken we binnen bij Rianne (instagram: Aarnsrianne) en ook zij richte haar babykamer in Scandinavische stijl in. Rianne deelt hieronder graag de informatie van de gebruikte producten van de babykamer van Liv.

 

De Scandinavische babykamer inrichten

De kleuren op de muren zijn wit. Ledikant/commode/kast zijn van Woood. Het vloerkleed van House doktor. Konijn boven bed Fabels. Olifant CamCam. De naam van Liv (boven bedje) gepunnikt door Punnikwaardig. Vlaggentjes en poster van Sukha. Beddengoed van Mies&co en Hema. Het wandkleed is van @knottingonthewall. Manden op de kast gekocht bij de sostenegrene & kwantum. Poster via thebirthposter. Paperbag van intratuin. Boven de commode; lerenplankendragers van @winkofsara. Zwaan gevonden bij de xenos. Mijlpaalblokken byjufz.

DIY vogelhuis-nachtlampje Ik gebruikte : Multiplex houtlijm, spijkers, snoer van snoerboer, stekker, schakelaar & een peertje en een stukje tak. 

Zaag (cirkel voor de opening) Zaag het hout op de gewenste afmeting die je wilt hebben voor de lamp! 2x zijkant 1x onderkant 2x voor/achterkant 1x voorkant met ronde opening. 1x 3 hoek van dak en stukje onderkant (zodat je nog bij de lamp kan en de lamp kan bevestigen, 2 x dak. Lijm alles aan elkaar en verstevig het eventueel met spijkers. Bij Snoerboer heb ik mooi katoendraad gekocht wat de lamp helemaal afmaakt!

Diy geboorte slinger "IT'S A GIRL" Ik gebruikte: touw, katoenvlaggen en water vaste stift en een restje oud-rosé verf (restje oud-rosé). Op elke katoenvlag teken je 1 letter afwisselend met stippen op de achtergrond! De katoenvlag met de A eerst geschilderd en toen getekend! Je rijgt met een grove naad het touw er doorheen en klaar! I.p.v de roze vlag met letter A kan je ook een vlaggetje maken van een oude spijkerbroek, super stoer! Meer zien van Rianne haar huis? Ga graag naar @aarnsrianne

Scandinavische babykamer