Inspirerende babykamer

In mijn mailbox deze week! Een aantal hele inspirerende babykamer foto's! Ik ontving ze van met de woorden: "Goedemiddag, al vanaf het moment dat ik zwanger ben kon ik niet wachten met het inrichten van onze babykamer! Dankzij Kinderkamerstylist.nl heb ik heel veel inspiratie opgedaan en ben dan ook zeer blij met het resultaat, wat ik graag met jullie wou delen. mvg femke" 

Wij vinden het een inspirerende babykamer geworden met veel leuke zelfmaak ideeen! Deze delen we graag op Kinderkamerstylist.nl met hele leuke praktische tips van Femke.

 

Informatie inspirerende babykamer

De vloer is een laminaat vloer van vtwonen (loft kiezel) De driehoeken zijn geverfd met "kleuren van nu" vintage roze (karwei). De gordijnen (Fatima) komen bij leenbakker vandaan. Het babybedje is van stapelgoed en komt bij kikkekids weg. De commode is gevonden via marktplaats (voor maar 30 euro) Femke heeft hem geverfd, de lades geschuurd en er gaten ingeboord! Verder komen de accesoires bij cozykidz.nl (knuffels) vandaan. Via PSikhouvanjou poster peer & poster leeuw. Het wandplankje is van de Ikea en geverfd in dezelfde tint als de muur. De hanglamp is van de Xenos en is ook geverfd in diezelfde tint. Het snoer wat er aanzit komt van snoerboer. Het houten peertje (op boekenplank) en de gehaakte sprei heeft Femke gekregen van een creatieve collega! De muursticker strikjes zijn van Bibelotte. De vrolijke slingertjes heten "tassel slingers" en koop je bij Lang Zal Ze Leven. Toffe beerkleed is van RoxyMarj.Inspirerende babykamer