Inrichten babykamer

Ben jij bezig met het inrichten van de babykamer? Wij verzamelen voor jou hier de leukste "babykamer binnenkijkers" met als doel inspiratie opdoen en gemakkelijk de producten scoren waar je misschien allang naar op zoek bent! Afgelopen week ontving ik foto's van Josephine haar babykamer met de woorden: "Wat heb ik mij bijzonder goed vermaakt met jouw fantastische website tijdens mijn zwangerschap.
 Na veel inspiratie op je site heb ik deze babykamer ontworpen.

 Hartelijke bedankt voor je hulp!"

Dankzij de foto's & de uitgebreide beschrijving van deze babykamer van Josephine shop je met gemak deze babykamer producten zelf bij elkaar!

Product info "inrichten babykamer"

De muur achter de commode en de muur achter de kledingkast zijn geverfd in de kleur ‘ijsblauw S 1005-R80B’ van het merk Histor. De muur tegenover de commode is geverfd in de kleur ‘ijsbeer S 101-R90B’, ook van het merk Histor. De muur links van de commode is geverfd in de kleur subtle jade van Flexa uit de PURE lijn. Het gordijntje is gekocht bij IKEA. Het babybedje en de commode zijn van Vimba. De brocante kledingkast is van Carlotte. Het blikken koffertje op de kast is van het merk Froy en Dind. De PomPoms in de kleuren ‘wolk’, ‘koffie verkeerd’ en ‘munt’ zijn gekocht via PSikhouvanjou. De houten poppenstoel met de beer is van Josephine van vroeger. De muziekknuffel is van het merk happy horse. De poppetjes op de commode zijn van het kledingmerk Jottum. De kroonluchter is van Praxis en Josephine heeft hem versierd met engeltjes & sterretjes van Rie Elise Larsen en overige accessoires uit eigen bezit. Het kussen in het babybedje is van het merk Zü. De circusfiguurtjes aan de mobiel zijn Honeycomb parade figuren. De poster heet ‘bears in paris’. De muursticker achter het hondje is van het merk MIMI’lou. De hond met de drie puppies heet ‘nursing nana dog’ en is van het merk Groovy Girls dieren. Het krukje komt van Huishout

Inrichten babykamer