Babykamer klein

Niet iedereen heeft de luxe van een eigen babykamer. Dat dat totaal geen probleem hoeft te zijn en zelfs reuze gezellig is bewijzen deze foto's van Lonneke van hun "babykamer klein". In een hoek van de ouderslaapkamer is een kleine babykamer gerealiseerd. Kijk en lees je mee?

Lonneke vertelt: Heel graag laat ik je onze ieniemienie babykamer zien. Met maar één slaapkamer was het best een uitdaging om een eigen plekje voor de baby te creëren. Op onze slaapkamer hebben we een hoekje van nog geen 3 m2 ingericht als ‘babykamer’. Ondanks de beperkte ruimte vind ik dat we er een mooie plek van hebben gemaakt. Tijdens mijn zwangerschap heb ik uren op Kinderkamerstylist.nl doorgebracht om ideeën op te doen. Elke keer werd ik weer enthousiast en kreeg ik nieuwe ideeën. Heerlijk om zelf aan de slag te gaan en een bijzondere plek te maken. Bij deze het resultaat van onze do it yourself mini babykamer in mint groen.

 

Omschrijving van de babykamer klein

Het wiegje Marken komt van Babypark. Boven de wieg hangt een poster van Eef Lillemor in een lijst van Ikea. Op de muur achthoekige kastjes en huisjes van Flying Tiger, de huisjes heb ik groen gemaakt. In de kastjes kaarten van Eef Lillemor, vastgemaakt met washitape net als de mini vlaggetjeslijn. De houten ijsjes zijn van Flying Tiger. Het groene mini konijn haakte ik zelf volgens een patroon via Pinterest. De houten kralenketting is zelfgemaakt. De pompoms geven de kamer iets feestelijks, deze zijn van PSikhouvanjou. De commode is een vondst van marktplaats. Opgeknapt en geschilderd in de kleuren "korenbloem", "hortensia", "acai" en "mint" van Gamma kleurID. Boven de commode twee planken van eikenhout op steunen van Ikea, die we zelf mint groen maakten. Op de plankjes koperen draadmandjes van de Hema. Het lieve wolkje is gemaakt door een vriendin. Op de vloer een zelf gehaakt vloerkleed met garen van Zpaghetti in de kleur Marmaris blues. Het hobbelpaard is een kraamcadeau van mijn zussen dat ze kochten bij Petit Puk. De wollen gestreepte deken is gebreid door oma, net zoals het vestje op de zijkant van de commode, wol via wolplein.nl. Het krukje is nog van bij mij thuis en kreeg een lik verf.

Babykamer klein