Babykamer groen

Prachtig! Ik denk dat de nieuwe kinderkamer kleur van nu "groen" is. Kijk mee in deze "babykamer groen". Op de instagram pagina van Sharon werd ik verrast door de coole combinatie van kleuren en patronen in de groene babykamer. En zo zie je direct dat een donkere kleur het heel goed in de babykamer doet. Sharon vindt het heel leuk om haar jongensbabykamer te delen op Kinderkamerstylist.nl Ze deelt hieronder graag haar styling tips met jou!

 

Babykamer groen, tips en linkjes

Sharon wilde graag een jongenskamertje maken, die stoer was, maar ook nog een echte babykamer. Zonder gebruik te maken van babyblauw. Sharon is dol op de trend "monochrome", maar het lukte haar niet dit volledig door te voeren! :). Om het zoete stippenbehang te compenseren, koos Sharon voor donkergroen. Met neon en zwart/witte accenten is het toch een speels kamertje geworden. Naast enkele basis Ikea meubelen, staan er vintage krukjes en wandkastjes in de groene babykamer om het geheel meer eigen te maken en minder een showroom-gevoel te hebben.

Gebruikte verf: Karwei donkergroen IG PS-1171 en behang met stippen is ook van Karwei. Sharon vindt het leuk om DIY projectjes uit te voeren: de dinosaurussen op de kast waren speelgoed, maar zijn inmiddels plantenpotten. Alleen de cactussen moeten er nog in. Ook de Muuto-dots-lookalikes heeft ze zelf gemaakt, net als de posterhanger, waar de You me Oui poster van Fashionology in hangt. Het gehaakte neushoornhoofd is gemaakt door Sharon haar nicht. Verdere gebruikte producten zijn oa: ijsjesslinger komt van June Interiors en de slinger met veertjes en naambordje Roan zijn van LittleMishMash. Cactus/western plankje boven ledikant is van Thatsmine.dk Papieren opruimzak is ideaal voor het wat minder mooie speelgoed ;-) (Van CarlijnQ) Krukjes zijn vintage. Witte wandkastjes zijn van Tomado: 1 nieuwe, en 1 oud (via marktplaats). Daarop leuke lampjes van A little lovely company en een lichtbak letter R (Hema). Western vilt slinger aan het gordijn heeft Sharon zelf gemaakt. Aankleedkussenhoes van House of Jamie. De gordijnen komen bij de Ikea vandaan en het rolgordijn van de Karwei. Meubels: Commode, ledikant en schommelstoel van Ikea. Kledingkast van Woood. Benieuwd naar meer? Kijk op Sharon haar instagram pagina.
Babykamer groen