Baby slaapkamer

Amber stuurde Kinderkamerstylist.nl foto's van haar zelf ingerichte baby slaapkamer waar ze zeer trots op is. Ze mailde me: "Ik ben geïnspireerd door je website. Dit is helemaal mijn stijl.
Vanaf het begin van de zwangerschap heeft jouw website een tabblad gehad op mijn Ipad zodat ik er alle tijden op kon kijken ;-)
".

 

Baby slaapkamer, extra info:

Amber stuurde extra baby slaapkamer info naar ons toe. In deze baby slaapkamer is heel veel zelfgemaakt!! Ben je ook zo nieuwsgierig hoe ze aan het geweldige vloerkleed is gekomen? Lees snel verder. Het vloerkleed is een echt Perzisch tapijt en is nog van haar oma geweest een soortgelijk kleed zoek je op Marktplaats. Behang is van "Onszelf" bambi. De meidenkast vond Amber via marktplaats. De commode is al 33 jaar oud en is een familie stuk, hier heeft Amber haar zus zelfs nog op gelegen. De gordijnen, ledikant lakentjes en het gehaakte dekentje uit de baby slaapkamer zijn zelfgemaakt door de moeder van Amber. Amber haakte de mandjes en het roze omslagdoek. Ook het houten bord en de pompoms zijn zelf gemaakt (inspiratie via Pompoms blog Kinderkamerstylist). Wij ontvingen gisteren mail van Amber dat ze inmiddels is bevallen van een prachtige dochter; Bobbi. Van harte Amber!!Baby slaapkamer