Adverteren

Kinderkamerstylist is 1 van de grootste sites voor Nederland en België die zich toespitst op de inrichting van kinderkamers en babykamers. Meer dan 40.000 bezoekers zoeken naar inspiratie en webshops op Kinderkamerstylist.nl. De bezoekers kunnen ideeën opdoen bij de voorbeeldkamerstjes babykamer en kinderkamer en het blog en uiteindelijk de producten aanschaffen bij de webshops en adverteerders.

Bereik:

Website bezoekers: 50.000 per maand

Pinterest: 26.000

Facebook: 14.000

Twitter: 3.000

Nieuwsbrief: 3.000

Instagram: 5.000

 

Wil je ook op Kinderkamerstylist adverteren om deze specifieke, koopkrachtige doelgroep te bereiken? Neem contact op via info@kinderkamerstylist.nl voor de mogelijkheden en tarieven.

Website van het Jaar 2012Kinderkamerstylist is in 2012 genomineerd voor Website van het Jaar.

 

Advertentie plaatsen

Hoofdbanner (alle plekken bezet) - Deze banner wordt op elke pagina weergegeven, inclusief de homepage en staat boven de sitemap. Deze plaats wordt gedeeld met meerdere adverteerders. 

Banners Rechtsboven (alle plekken bezet) - Deze banners worden op bijna elke pagina weergegeven, behalve op de homepage. Er staan 2 banners boven elkaar, helemaal rechtsboven. Elke bannerplaats wordt gedeeld met meerdere adverteerders. 

Banners Rechtsonder (plekken beschikbaar) - Dit gaat om meerdere banners onder elkaar op in elk geval de blog en kinderkamers pagina's (en alle onderliggende pagina’s). De banners worden aan de rechterzijde van de betreffende pagina's getoond. Er is plaats voor meerdere banners.

 

De kinderkamerstylist vindt de juiste sfeer, uitstraling en vormgeving zeer belangrijk en zal daarom selectief zijn met mogelijke adverteerders en de stijl van de banners. Klik hier voor meer voorwaarden.

 

Reacties van huidige adverteerders


Hikjes in Huis - Janneke Zantinge www.hikjesinhuis.nl

"Door te adverteren op Kinderkamerstylist.nl merk ik dat ik dagelijks vele (terugkerende) bezoekers krijg in mijn webwinkel. Niet alleen is het een waardevolle manier van adverteren, ook is de samenwerking met Jolien bijzonder fijn. Het contact is heel persoonlijk en ze gaat altijd net iets verder met het promoten van mijn winkel dan bij andere verzamelsites van webwinkels. Ik merk dit dan ook zeker aan mijn bezoekers aantallen en aan mijn verkoop." 


StickerOp - Kaj Hooijen - www.stickerop.nl

"Bij kinderkamerstylist.nl zitten wij als adverteerder op het goede adres, echt onze doelgroep. Er komen op deze manier doelgerichte bezoekers naar onze winkel. In de rubrieken muurstickers voor de kinderkamer en teksten-kind komen regelmatig bezoekers vanuit Kinderkamerstylist."

 

Voor een selecte groep originele kinderkamer webshops is het mogelijk om opgenomen te worden bij de webshops en onderliggende categorien. Meestal gebeurt dit op uitnodiging. Heb je een webshop die niet zou misstaan op kinderkamerstylist.nl, kijk dan bij webshops info.

 

 

Kinderkamerstylist banners

kinderkamer en babykamer inspiratie vind je bij kinderkamerstylist.nl

kinderkamer en babykamer inspiratie en webshops KKS

kinderkamerstylist logo