Win poppenwagen saartje prum
10-3-2020

Deze prijs is voor alle poppenvaders en poppenmoeders! Wij mogen deze maand namens Saartje Prum deze prachtige naturel rotan poppenwagen weg geven. Die staat toch in elke kinderkamer prachtig? 

Niet alleen mooi voor je eigen zoontje of dochtertje maar ook heel mooi als kraamcadeau. Geschikt voor uren speelplezier en ook nog eens heel decoratief. De poppenwagen bevat een katoenen matras, het buitenwerk is handgemaakt met riet, hout en een geverfd en gelakt metalen frame.

De afmeting van de rotan poppenwagen is: 46 x 30 x 49 cm. Wil jij meedoen aan onze winactie? Ga dan graag naar onze instagram pagina!

 

>>>  Deze actie is voorbij! De winnaar is Lindavdelst, van harte!  <<<<

 

Hartelijk dank namens Saartje Prum & Kinderkamerstylist

Win poppenwagen Kinderkamerstylist

Win kleuterstoel van Studio Baas
4-2-2020

Wat leuk om deze maand de kleuterstoel van Studio Baas weg te mogen geven! Dit sluit mooi aan bij mijn blog van 2 weken geleden "speelhoek woonkamer". Een te gek stoeltje om te winnen en om neer te zetten in de speelhoek in de woonkamer of natuurlijk voor in de kinderkamer of babykamer.

 

Duurzame kleuterstoel

Deze peuterstoel is een eigen ontwerp van Studio Baas en geïnspireerd op de bekende vintage schoolstoel met tafel uit de kleuterklas. Studio Baas ontwikkelde deze moderne versie! Naast een moderne houten kleuterstoel ontwierp Studio Baas ook een minimalistisch houten speeltafel!

De stoeltjes worden gemaakt van FSC gekeurd hout. De zitting van de kleuterstoel is bekleed met linoleum, een gedeelte van de minimalistische kindertafel ook. Linoleum is een natuurlijk materiaal wat bekend staat om haar duurzaamheid. Studio Baas probeert waar mogelijk rekening te houden met de natuur, gewoon omdat ze daarvan houdt.

 

De winnaar van deze winactie is geworden Lauravandriel, van harte!!!

 

Heel veel succes, namens Kinderkamerstylist.nl & Studio Baas

Win een peuterstoel van Studio Baas

Studio Baas

Abonneer op Winactie

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact