Win kleuterstoel van Studio Baas
4-2-2020

Wat leuk om deze maand de kleuterstoel van Studio Baas weg te mogen geven! Dit sluit mooi aan bij mijn blog van 2 weken geleden "speelhoek woonkamer". Een te gek stoeltje om te winnen en om neer te zetten in de speelhoek in de woonkamer of natuurlijk voor in de kinderkamer of babykamer.

 

Duurzame kleuterstoel

Deze peuterstoel is een eigen ontwerp van Studio Baas en geïnspireerd op de bekende vintage schoolstoel met tafel uit de kleuterklas. Studio Baas ontwikkelde deze moderne versie! Naast een moderne houten kleuterstoel ontwierp Studio Baas ook een minimalistisch houten speeltafel!

De stoeltjes worden gemaakt van FSC gekeurd hout. De zitting van de kleuterstoel is bekleed met linoleum, een gedeelte van de minimalistische kindertafel ook. Linoleum is een natuurlijk materiaal wat bekend staat om haar duurzaamheid. Studio Baas probeert waar mogelijk rekening te houden met de natuur, gewoon omdat ze daarvan houdt.

 

Ben jij helemaal overtuigd? Dan kan je op onze - instagram pagina - meedoen aan deze winactie en maak je kans op de kleuterstoel (met groen of roze linoleum) van Studio Baas.

Deze winactie loopt van di 4 febr 2020 tm di 18 febr. Wij maken de winnaar wo 19 febr 2020 bekend via Insta Stories.

 

Heel veel succes, namens Kinderkamerstylist.nl & Studio Baas

Win een peuterstoel van Studio Baas

Studio Baas

Abonneer op Winactie

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact