Zelfmaakidee voor de kinderkamer

19-01-2012

Heb je zin in een creatieve move, ga dan snel aan de slag met dit gemakkelijke & originele zelfmaakidee voor de kinderkamer, of babykamer. Haal bordjes van keramiek uit de kringloopwinkel (zie bordje 2.) en plaats met gemak zelf de lieve afbeeldingen van de transfer (zie afb. 3.) op jouw gevonden bordjes of schoteltjes (Ook te koop bij Club Geluk) Daarna hang je een aantal verschillende exemplaren bij elkaar aan de muur, en klaar ben je!

 

Zelfmaakidee kinderkamer

 

Ditzelfde idee kan je ook uitvoeren op een melamine bord (afb 4.). Nu plaats je er geen transfer op, maar een interieursticker. Als voorbeeld het vogeltje (zie afb 5.) van Hikjesinhuis. Bij LangZalZeLeven vind je stevige papieren bordjes (afb 6.) die prachtig van zichzelf zijn. Het melamine bord met chinese bloem (afb 7.) is van CowboysandCupcakes.

Wanneer dit zelfmaakidee voor in de kinderkamer toch niet helemaal aan jou besteed is, kijk dan eens op desprookjeskamer.nl hier koop je kant en klare bordjes (zie bordje 1.) met kinderlijke afbeeldingen. Ook bordhangers vind je daar om het resultaat aan op te hangen.

 

Reacties: 13Reactie toevoegen

Wat een superleuk idee! Ben

Wat een superleuk idee! Ben net langs de kringloop geweest... morgen nog maar een keertje.
Nog even een vraagje: Je gebruikt hier al bestaande afbeeldingen. Weet je ook een adresje voor keramiektransfer transparant, die ik zelf in de printer kan doen?

Wat leuk! Ik denk dat je dat

Wat leuk! Ik denk dat je dat papier wel bij Pipoos kan krijgen. Wel goed informeren of het voor porselein is. Succes!!

Superleuk idee! Heb gelijk de

Superleuk idee! Heb gelijk de transfers besteld, nu op zoek naar de juiste bordjes voor op Niek's kamertje!

Leuk, echter hoe hang je de

Leuk, echter hoe hang je de bordjes op, en dan met name die papieren bordjes (die wil ik gebruiken)????

De papieren bordjes kan je

De papieren bordjes kan je ophangen met "ophanghaakjes zelfklevend". Deze bevestig je onder het bordje en daarna kan je ze ophangen aan een klein spijkertje. Als je geen spijkertje in de muur wilt slaan dan kan je bijvoorbeeld TESA powerstrips hiervoor gebruiken.

Ik zag laatst op de site van

Ik zag laatst op de site van Bord&meer dat je daar de borden hangers in verschillende maten kunt kopen. Voor de mensen die nog interesse hebben :-)

Superleuk idee! Ik zag op

Superleuk idee! Ik zag op langzalzeleven.nl dat ze ook papieren onderzetters hebben. Nu heb ik het idee om die samen met de bordjes op een stuk muur te hangen/plakken. Echter ben ik bang dat het straks te veel van het goede wordt. Heb je toevallig tips?

Hallo Samira, Wat leuk dat je

Hallo Samira,

Wat leuk dat je aan de slag gaat met de bordjes! Ik heb nog even gekeken op de site van Langzalzeleven en ik adviseer 3 verschillende papieren bordjes op te hangen. De Papieren onderzetters zijn ook erg mooi, maar wat mij betreft minder om op de muur te hangen. Juist het bordje, met opstaande rand geeft een bijzonder en rustiger effect. Ik adviseer daarom een combi te maken van deze bordjes. Ik denk ook dat het teveel wordt in combi met onderzetters. Ik hoop dat je er zo uitkomt.

Veel succes!! Stuur je nog even een foto van het resultaat?

Wat een leuk idee... Ik vind

Wat een leuk idee... Ik vind de kleur van het kastje op de foto zo geweldig mooi. Kan iemand me vertellen wat voor een kleur dit is?

Natuurlijk. De gebruikte

Natuurlijk. De gebruikte kleur is: Celadon VT Wonen Flexa 1957. Deze kleur kan je laten mengen in een lakverf.

Banner
© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact