Pinterest Kinderkamer inspiratie

16-02-2012

Op Pinterest vind je alle kinderkamer inspiratie die je maar wenst. Alle stijlen, produkten en voorbeeld kinderkamers & babykamers zijn daar verzameld! En ook Kinderkamerstylist heeft sinds kort een Pinterest account. En daarbij direct het Pinterest virus gekregen. Het onderstaand kamertje is ontstaan uit mijn verzameling beelden van de afgelopen weken. Toen ik alle kinderkamer produkten bij elkaar zag, ontstond als vanzelf deze 1ste Pinterest kinderkamer.

Pinterest Kinderkamer inspiratie

1. ABC Illustratie uit boek 2. Vintage behang 3. Chestnut lamp 4. Vintage behang 5. Lapin & Me 6. Geboortekaartje Pimpelmees 7. Commode Pilat & Pilat 8. Ledikant Piet Hein Eek 9. Slaapzak 10. Kussen 11. Poppenhuis 12. beer

Sommige van de gebruikte artikelen zijn alleen verkrijgbaar in het Buitenland en dienen als kinderkamer inspiratie. Bijvoorbeeld het vintage kinderkamerbehang wat in Duitsland te bestellen is. Je kan vergelijkbaar behang ook in Nederland bestellen.

 

Gekoppelde artikelen
Gekoppelde artikelen
Blog-item: Jongenskamer idee
Webshop: Puur Beleven
Reacties: 2Reactie toevoegen

En...is deze ABC illustratie

En...is deze ABC illustratie ergens (binnen/buitenland)te koop?
Ben nu maanden op zoek naar zoiets..neutraal niet te kleurrijk. Uiteindelijk heb ik mijn eigen "designs" aan een drukkerij gegeven, toch wil ik deze HEEL graag hebben.
Bedankt:)

Deze ABC illustratie komt uit

Deze ABC illustratie komt uit een boekje "Lekker Dier", Een ABC over dieren en Eten, met illustraties van Caroline Ellerbeck. Het is een illustratie van boekformaat, niet in posterformaat. Het boek is te bestellen bij Bol.com

Banner
© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact