Kinderkamer kunst
17-3-2015

Ik ontving deze week foto's van de eigenzinnige posters van Mrs Mighetto. Ik heb er een tijd naar zitten kijken en vind dat deze bijzondere illustraties door mogen gaan als "kinderkamer kunst". De posters worden geprint op bijzonder rough mat papier om de mooie uitstraling van het origineel in aquarel te behouden. Ik ben heel benieuwd jij van deze stijl vindt. Zet je het onder dit blog bij de reacties? 

 

Kinderkamer kunst voor jou?

Deze kinderkamer kunst past niet in elke baby- of kinderkamer. De aquarel illustraties passen perfect in de naturel / retro kinderkamer. Combineer met naturel kleuren en met een vintage behang of grote muursticker dots. Ook witte, zwarte of vintage kindermeubels passen er goed bij. Gebruik rustig beddengoed zoals het antraciet cross dekbedovertrek (ook in olijfgroen & pink leverbaar). 

Tot slot. Gooi de zandkleurige poef in de hoek en laat je kind fantaseren bij de moderne kinder prints van Mrs Mighetto. 

kinderkamer kunst
Verkoopinformatie "kinderkamerkunst" | 1. Prints van Mrs Mighetto 2. Grote muursticker dots (9cm) bijvoorbeeld in cremekleur M55 3. Zitzak zandkleurig 4. Cross beddengoed Bibelotte 5. Vintage meubels bij kinderkamer kunst

Kinderposter        Accessoires