Franse kinderkamer decoratie

01-08-2012

Ik ben verzot op Franse kinderkamer decoratie's. Wanneer we op vakantie zijn in Frankrijk moet ik perse de stijlvolle en chique (van te voren uitgezochte) kinderkamer shops bezoeken, en ook de Franse boekenzaakjes. Helemaal naar mijn smaak ingericht en boordevol fijne hebbedingetjes voor het stylen van de babykamer & kinderkamer. Papieren slingers, baby mobiles, posters en figuurlampen die je alleen in Frankrijk tegen komt. Allemaal in smaakvolle kleurtjes en franse patronen bij elkaar. In de Franse boekenzaakjes duik ik de kinderhoek in om mij te storten op de illustraties naar mijn hart. Standaard kom ik de boekenzaak uit met de MAGNARD magazines die vol met grappige posters en stickers zitten. Dit jaar gaan we niet naar Frankrijk. En juist nu vind ik deze online boetiek: French Blossom, de site die een geweldige selectie presenteerd van kleine Franse ontwerpers, aanrader! Ik ben blij.

Franse kinderkamer decoratie

1. wolkkussen 2. papieren slinger 3. wolkkussen 4. mobile 5. poster 6. wolk lamp (!)

 

Gekoppelde artikelen
Webshop: French Blossom
Reacties: 3Reactie toevoegen

Ha wat leuk! Een aantal van

Ha wat leuk! Een aantal van deze producten krijgen we dit najaar ook in onze collectie :-)!

O echt? Ik ben benieuwd

O echt? Ik ben benieuwd welke!!! Leuk, hou me op de hoogte :-)

Wat een leuke website hebben

Wat een leuke website hebben jullie! Toevallig stuitte ik op dit blog, omdat ik zocht op "Franse kinderkamers". Wat een passende aanvulling hierop zou zijn is ons nieuwste kinderkamer vloerkleed met BB (Vichy) ruitje, afkomstig uit de nieuwste speelkleden lijn van Arte Espina.
Wij hebben de primeur voor dit Franse kindervloerkleed, je kunt erover lezen in ons blog: http://www.speelkledenwinkel.nl/blog/bb-ruitje-kinderkamer/

Hartelijke groet en veel succes!
Marijke

Banner
© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact