Babykamer paars
20-2-2015

Bij het zien van de foto's van deze "babykamer paars" leek het me leuk de bijzondere styling met jullie te delen. De beelden vond ik op de franse site "Lucky Mum". Deze paarse babykamer is van "Lou" en haar mama is dol op vintage en sprokkelde een hele hoop bijzondere spullen bij elkaar.

 

Thema babykamer paars

Ik ben heel nieuwsgierig. Zou jij gaan voor de paarse babykamer? Paars is een bijzondere kleur. De paarse kleur is een combinatie van blauw en rood en vaak een favoriete kleur van kinderen. Persoonlijk zou ik oppassen met een te heftige paars in de kinderkamer. De ingetogen paarse krijtverf "brassica" die ik voor julie gevonden heb is ingetogen en kan in combinatie met goud erg goed in de babykamer. Let op dat je niet teveel muren paars verft. Twee wanden lijkt me voldoende.

Op onderstaande foto's zie je dat een paarse kinderkamer muur met gouden muurstickers een mystieke uitstraling geeft. Het hemeltje wat je ziet, de katoen/linnen zandkleurige stof zou ook goed staan als gordijnen (IKEA Aina). 

 

babykamer paars


Verkoopinformatie "babykamer paars" 1. Slingers en gouden slingers 2. Vloerkleed gehaakt 3. Paddestoel lamp goud 4. Gouden muursticker stippen 5. (idee) Muurverf Farrow & Ball Brassica (niet bekend wat de muurverf paars op de foto's is) 6. Mobile


Babykamer paars        Thema-kinderkamer