Babydeken
23-9-2016

Gastblog door Maaike, Petitefleur - Een babydeken is altijd prettig om alvast klaar te hebben liggen voor als de baby geboren wordt. Maar wat voor babydekentje kies je? Een baby deken kan meerdere functies hebben. Zo kan je hem gebruiken als extra dekentje voor als het kouder wordt. Of als je met je kindje naar buiten gaat en het toch wel frisjes is. Op een gegeven moment wordt je kindje actiever en kan je het babykleed ook goed gebruiken om op te kruipen of lekker op te spelen. Er is een heleboel keus in babydekens, hier een aantal voor je op een rij.

 

Kleurrijke babydekens

Er zijn een heleboel babydekens met felle kleuren en mooie prints. De dekens van Nobodinoz zijn ideaal om je kindje lekker mee in te stoppen. Het zijn zachte warme dekens, de bovenkant is bedrukt met een printje en de binnenkant is wit. Het zijn royale dekens, waardoor je genoeg ruimte hebt om je kindje stevig in te stoppen. Als je kindje wat groter is kan er ook heerlijk gespeeld worden op deze kleden. De dekentjes van Humm zijn gemaakt van 100 % katoen en afgewerkt met band in vier verschillende kleuren: mintgroen, okergeel, pastelgeel of zachtroze. De dekentjes zijn niet heel dik, maar wel lekker warm door de dichtheid van het materiaal (molton). Daarom ook zeer geschikt voor de kinderwagen of om je baby in te wikkelen na een bad of bijvoorbeeld tijdens het geven van melkvoeding. De boxkleden van Taska hebben twee kanten, beiden van een erg zachte gezeefdrukte katoen. De deken is heel geschikt om je kindje heerlijk op te laten spelen, zowel in de box als gewoon op de grond.

Babydekens

Babydeken nobodinoz foto li achtergrond, Babydeken HUMM, boxkleden TASKA

 

Pastel babydekens

Cam Cam heeft grote gewatteerde baby dekens met zachte subtiele printjes en een fijne rand, die een mooie afwerking geeft. Ze zijn gemaakt van katoen Satijnweefsel en heerlijk zacht. Omdat ze gewatteerd zijn is het een fijne winterdeken voor over het bedje, maar ook ideaal om op te spelen. Originele grafische designs, kleur en humor vind je terug in de ledikantdekens van Sack Me!, een jong merk uit Australie opgericht door voormalig architect Li-Ann Scott. De ontwerpen zijn onderscheidend, met geen enkel ander merk te vergelijken en zijn geschikt zijn voor jongens en meisjes. Ferm living babydekentjes zijn gemaakt van 100% katoen en lekker warm, want gebreid. Ze zijn lekker soepel en ideaal om te gebruiken als deken voor over de kinderwagen of om je kindje mee in te wikkelen. En natuurlijk zijn de grafische printjes van Ferm living altijd super en om blij van te worden.

 

Babydeken

Cam Cam babydekens | Fel gekleurde ledikantdekens Sack Me | Pastel dekentjes Ferm Living |

 

Zwart wit babydekens

Dol op zwart wit babydekens? Dan ben jij bij CarlijnQ (update-helaas niet meer verkrijgbaar) op het juiste adres. Verkrijgbaar in veel verschillende zwart wit printjes. De dekens zijn vooral geschikt om te gebruiken als deken voor een wiegje of ledikantje, maar ook geschikt om je kindje lekker mee in te wikkelen. De dekens zijn vrij dun en daarom minder geschikt als speelkleed. Ook hele mooie zwart wit dekens zijn de kleden van Witlof for kids, deze zijn echt bedoeld voor het lekker in stoppen van je kindje. Deze kleden kunnen het hele jaar door gebruikt worden en zijn heerlijk zacht. Deze ledikantdekentjes zijn van een zeer mooie kwaliteit en ze hebben bij het voeteneind elastiek in de hoeken. Zo past het zonder plooien strak om een matrasje en maak je een babybedje snel en eenvoudig op. Zelfs onrustige slapertjes kunnen zo het dekentje niet los trappen.Witlof for kids heeft trouwens ook andere printjes en kleuren. Het dekentje van Farg en Form is tijdloos, met het retro wolkenpatroon op dit super zachte dekentje is het begrip ‘een wolk van een baby’ wel heel erg van toepassing. Het dekentje is gemaakt van 100% katoen dus je baby kan er veilig onder liggen. Het patroon bevindt zich op beide zijden van het dekentje, maar de kleuren zijn in spiegelbeeld (bv. zwart met witte wolken en wit met zwarte wolken).

Baby deken

Zwart wit babydekens CarlijnQ (helaas niet meer verkrijgbaar) | Babydeken zwart/wit Witlofforkids (dekentje bovenop rechts) | Wolkendeken rechts Farg en Form

* * *

Meer lezen over beddengoed? Lees alle blogs over - beddengoed hier -

Neem graag een kijkje bij onze "beddengoed webshops"

Beddengoed