Babykamer meisje / Olivia

Deze babykamer meisje is een voorbeeld van het toepassen van (druk) babybehang in de kleine kamer. De collage linksbovenin was het begin van deze babykamer. De basis, het Eijffinger behang zat al in het kamertje, hier hebben we de babykamer op aangepast. De babykamer kast hebben we gevonden op Marktplaats en roze geschilderd. De overige muren zijn in de kleur Celadon (Flexa 1957) geschilderd. Voor het verduisterend rolgordijn hangen Ikea siergordijnen. De wieg hebben we op Marktplaats gevonden.

Gerelateerd blogartikel: top 10 behang

Babykamer-meisje-1.jpg

Babykamer-meisje-2.jpg

Babykamer-meisje-3.jpg

Babykamer-meisje-4.jpg

Babykamer-meisje-5.jpg

Babykamer-meisje-6.jpg

Gekoppelde artikelen
Reacties: 15Reactie toevoegen

Ik heb het idee van het

Ik heb het idee van het kastje boven de commode van je overgenomen in onze babykamer maar ik kan nergens een geschikte vlaggenlijn vinden. Weet je nog waar deze vandaan komt? Alvast bedankt voor je reactie.!

Hoi Agnes! Vlaggenlijn is

Hoi Agnes! Vlaggenlijn is zelfgemaakt van papiertjes uit de Flow. Zoek een mooi koord en leuke papiertjes en knip daar zelf vlaggetjes van. Met behulp van fotolijm plak je de slinger in elkaar. Succes!

Wat een prachtige kamer. Ik

Wat een prachtige kamer. Ik wil de kledingkast van mijn dochter ook roze verven. In welk merk en kleurnummer is deze kast geschilderd?

Super kamertje! Lekker speels

Super kamertje! Lekker speels door het gebruik van diverse kleuren. Wat is de kleur van de Biedermeierkast?

Dank voor het

Dank voor het compliment!Kleur van kledingkast roze: Flexa B2.10.80 hoogglans | waterbasis. Veel plezier met verven!

Goedenavond, Van welk merk is

Goedenavond,

Van welk merk is die mooie olifantknuffel?

Groet, Josephine

Deze knuffel is lang geleden

Deze knuffel is lang geleden gekocht bij de Prenatal. Vind hier de huidige knuffels van de Prenatal. Succes!

Hallo!! Kan iemand mij

Hallo!! Kan iemand mij vertellen in welke kleur (merk/nr) de commode is geschilderd?? Super mooi!! Ik hoop t te horen!! Dank je wel!!

Hoi Loes, De commode is

Hoi Loes,
De commode is geverfd met krijtverf in de kleur: Tender Taupe / Pure & Original Classico VSC waterbasis.

Hoi Jolien, wat een prachtige

Hoi Jolien, wat een prachtige kamer is dit! Toevallig zie ik het behang, waar ik de naam van zoek. Ik weet dat het uit de Eijffinger collectie komt, want toen we ons behang een aantal jaren geleden uitzochten heb ik hem voorbij zien komen. Toen voor Designers Guild gekozen, maar er mag wel weer eens iets anders op de muur en ik vind deze nog steeds erg mooi! Wet jij hoe het heet?

Hi Anneke, Dankjewel! Dit

Hi Anneke, Dankjewel! Dit behang kwam uit de collectie Flo van Eijffinger, wat helaas niet meer leverbaar is. Ik zal hier een link plaatsen naar de bloemenprints van Eijffinger van dit moment. Mijn favoriete collectie's van Eijffinger op dit moment zijn: 'Flamenco', PiP2011, Amore di Colore, Bindi, Un Bisou. Ik hoop dat je nieuwe behangetje ertussen zit! Succes.

Wat een super leuke kamer,

Wat een super leuke kamer, wij doen allemaal leuke inspiratie hier op. Nu is onze vraag welke kleur/merk de commode heeft? Van een plaatje altijd zo moeilijk te bepalen, hopelijk kunnen jullie ons helpen.
Groetjes Susanne

Dankjewel dat is fijn te

Dankjewel dat is fijn te horen!! De commode is op marktplaats gevonden en geverfd met krijtverf in de kleur: Tender Taupe / Pure & Original Classico VSC waterbasis. Heel veel succes met het kamertje!

Wat een leuke website! Zie ik

Wat een leuke website! Zie ik het goed op de foto's dat de kleur van de wanden niet terugkomt in het behang? Ik heb wit behang met denim kleur figuren (Designers Guild / meadowsweet / denim) en wil eigenlijk geen witte of denim kleur meuren. Bovenstaande vind ik erg mooi! Hopelijk zie je kans om een reactie te sturen. Bedankt!

Dankjewel Margot voor het

Dankjewel Margot voor het compliment! Het klopt wat je zegt. De kleur op de wanden komt niet terug in het behang. Het leuke behang wat jij hebt uitgezocht heeft het ook niet nodig om de wanden in een witte kleur te laten, of in een denim kleur te verven. Bovenstaande kleur of een variatie daarop zou ook goed passen. Ik heb de kleur Celadon VT wonen gebruikt, deze kleur is niet meer in de collectie maar je kan hem laten mengen of een soortgelijke kleur zoeken. Op de site Grootmoederskastje.nl staan hele mooie tinten die prachtig zouden staan bij het behang. Succes!

Banner
© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact