Speelgoedkist

31-01-2013

Spot hier 10 x een vette speelgoedkist. Steigerhout, landelijk, wit, grijs, mét of zonder naam op of zonder wielen. Deze week heb ik mijn nieuwe board "kinderkamer opruimen" toegevoegd aan Pinterest en kwam ik zoveel stoers en leuks tegen op het gebied van "speelgoedkist" dat ik hieronder mijn top 10 van dit moment presenteer! Lekker handig en ook reuze leuk om een mooie speelgoedkist te hebben.

 

De meeste speelgoedkisten zijn voorzien van een systeem dat de klep niet zomaar dichtvalt, de XL kist nr.10 heeft dit niet, let hier altijd op bij het aanschaffen van een kist (afhankelijk van leeftijd kind). Speelgoedkist 2. heeft ook een deksel en fungeert naast speelgoedopruimer ook als tafeltje. Voor brocante en tweedehands exemplaren (die je ook erg leuk in een mooie uni kleur kunt schilderen) zoek je online op Marktplaats, zoekterm: speelgoedkist

Speelgoedkist

Verkoopinformatie Speelgoedkist: 1. Speelgoedkistjes 2. Speelgoedkist Oliver Furniture 3. Steigerhout speelgoedkist 4. Speelgoedkist fairytale 5. Speelgoedkist basic wit 6. Speelgoedkist 7. Speelgoedkist metaal 8. Speelgoed kist met naam 9. Speelgoedkist 10. XL speelgoedkist

Reacties: 4Reactie toevoegen

Deze vind ik ook erg gaaf,

Deze vind ik ook erg gaaf, voor op een jongenskamer. Ok, het is een mand ipv een kist, maar toch. ;-)

Vind ze allemaal erg leuk,

Vind ze allemaal erg leuk, zou alleen nummer 7 niet zomaar in een kinderkamer neerzetten. Deze lijkt meer op een ijzeren bak, voor de rest erg leuk.

Er zijn meerdere

Er zijn meerdere speelgoedkisten die ook als basis kunnen dienen voor een mooi bedframe. Bedankt voor de inspiratie!

Wat leuk zeg. Ik wil voor

Wat leuk zeg. Ik wil voor mijn kleine mannetje ook een speelgoedkist gaan kopen. Ik vind dat steigerhout ook echt heel erg leuk. Maar hij houd ook wel super veel van cars. Ik moet nog even bedenken wat ik voor hem ga kopen. Is gelijk een mooi sintcadeautje.

Banner
© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact