Stapelbed & hoogslaper
19-9-2012

Stapelbed en Hoogslaper. Ben je bezig met het maken van ideeen voor de nieuwe (gedeelde) kinderkamer? Heb je al gedacht aan een stapelbed of een hoogslaper? Wellicht een goede keuze wanneer er meerdere kinderen op 1 kamer gaan slapen, wanneer je over een kleinere ruimte beschikt of wanneer jij of je kind gewoon zin hebben om een knusse hoek te maken door middel van een hoogslaper. Voor elke inrichting en stijl is er wel een geschikt stapelbed of hoogslaper te vinden. Voor de budget bedden kijk je bij Leen Bakker, Ikea en ook Wehkamp heeft scherp geprijsde stapelbedden & hoogslapers in hun assortiment. Ben je op zoek naar een stoer steigerhouten stapelbed dan adviseer ik je bij Zomerzoen te kijken. De zeer exclusieve hoogslaper (2.) van Warber Kindermeubelen bestaat uit een 1 persoonsbed, 2 kasten, kistjes en een opzetstuk waarmee je diverse speelse opstellingen kunt maken.

Stapelbed en hoogslaper

1. Stapelbed steigerhout 2. Design hoogslaper 3. Inspiratie beeld stapelbed via blog Time of the aquarius 5. landelijk stapelbed 6. Slaaphut

Extra info: een hoogslaper is geschikt voor kinderen vanaf 5 a 6 jaar en ouder. Denk om een opstaande rand en bevestig de trap goed en stevig aan het bed. Voor meer veiligheidsinfo, kijk hier. Meer en andere kindermeubels vind je hier.

 

- Helaas zijn sommige linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

Stapelbed