Hoogslaper kinderkamer
27-3-2014

Misschien wel de beste twee hoogslapers die ik ooit gezien heb! De eerste hoogslaper heb ik gezien in de 101woonideeën. Gemaakt van oude paneeldeuren en binnenin helemaal gepimpt in stijl met steigerhout behang. Anne-Marie van JANN-INTERIEUR is het creatieve brein achter deze unieke hoogslaper. Deze hoogslaper is gemaakt van 3 paneeldeuren. 2 aan de voorkant en nog 1 aan de zijkant. Het glas is uit de deuren gehaald daardoor ontstaat er een grappig doorkijkje.

 

Hoogslaper kinderkamer

 

De hoogslaper kinderkamer links is te zien in nr.1 2014 van het blad 101 woonideeën. Daarin vind je ook de volledige werkbeschrijving.

Op zoek naar een originele hoogslaper voor in de kinderkamer kwam ik foto rechts tegen op blog "vrijdagvrij". Ik vind het een hele grappige letterlijke oplossing voor een "hoogslaper". Waarom ook niet? Bevestig een brocante bed op de juiste hoogte en zet er een ladder tegenaan. Klaar is je hoogslaper. Misschien wel handig om een extra rand aan de zijkant te bevestigen, wel zo veilig!

Hoogslaper kinderkamer

Hoogslaper kinderkamer infoHoogslaper kinderkamer paneeldeuren ontwerp J A N N  I N T E R I E U R | Hoogslaper in de lucht gevonden op Vrijdagvrij

+ + +

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "Hoogslapers"

Of kijk binnen in deze "gedeelde meidenkamer met hoogslaper"

Vind meer inspiratie op ons Pinterest "Bunkbed / Hoogslaper" board

Zelfmaken        Meisjeskamer