Kinderkamer inspiratie Lief en Klein
10-1-2018

Advertorial - Wanneer je online gaat winkelen voor de inrichting van de baby- en kinderkamer bestel je vaak uit vele online shops een aantal artikelen. Er bestaan natuurlijk ook shops die álles aanbieden. Vandaag toon ik in dit blog "kinderkamer inspiratie" voor de jongens- en meisjeskamer. Ik gebruik allemaal producten uit de winkel van "Lief en Klein". In deze webshop vind je kindermeubels, babymeubels en alle andere producten waar je een hele babykamer & kinderkamer mee in kan richten! Kijk je mee? Ps. onderaan dit blog vind je tijdelijk een kortingscode.

 

Combinatiepakketten via Lief en Klein

Interessant is dat je bij "Lief en Klein" diverse voordelige combinatiepakketten kan vinden van het merk "Flexa Play". En dat je eventueel ook contact met "Lief en Klein" kan opnemen voor een persoonlijke pakketprijs als je een andere combinatie van producten wilt bestellen. Dat is dan ook weer een bijkomend voordeel van bestellen uit 1 webshop.

Kinderkamer inspiratie meisje Lief en Klein

Kinderkamer inspiratie meisje | Bed Flexa Play | Hanglamp groen, dierenhoofd vilt Kidsdepot | Vloerkleed, wandkastje metaal & hanglamp dark powder Done by deer | Knoopjesbehang Studio Ditte. Tip voor een mooie (muur)kleur in dit advies "4020-R Lever Histor Compleet"

 

Hoe zorg je ervoor dat een kinderkamer met allemaal nieuwe producten toch persoonlijk wordt?

Ik heb hierboven laten zien dat je nieuw erg goed kan combineren met oud, in dit geval gebruik je een fruitkistje die je bijvoorbeeld aan de muur hangt als wandkastje. Op deze manier maak je de kinderkamer persoonlijk. Het hout van het kistje maakt het geheel warmer. Hieronder plaats ik bijvoorbeeld ook het fruitkistje en een oude koffer in de jongenskamer. Hier geldt hetzelfde. Oude materialen/producten geven een levendiger twist aan de kinderkamer. Heb jij plek voor een kledingrek? Maak een eigen kledingrek van een lange, stevige tak! Ook dit geeft sfeer.

 

Kinderkamer inspiratie jongen Lief en Klein

Kinderkamer inspiratie jongen | Bed Flexa Play | Donker blauwe hanglamp Done by Deer | Vloerkleed, groene hanglamp en mand Kidsdepot | Lamp wolk en letterbox A little lovely company | Tip voor een (muur)verf kleur in deze kamer "2362-Y04R Vermaak van Histor".

 

Handig feitje is dat "Lief en Klein" sinds kort alle meubelbestellingen zelf verzorgt. Zij maken een afspraak met jou zodat de bezorging goed uitkomt en je dus nooit lang thuis hoeft te blijven. En zij hebben vrijwel altijd alles van Flexa op voorraad, dus snelle levering is mogelijk.

 

Wij mogen jou als lezer van dit blog 10% korting aanbieden op alle Flexa Play meubels. Dit geldt niet op de combinatiepakketten en reeds afgeprijsde artikelen. De kortingscode hiervoor is: kkflexa Deze code is te gebruiken tot en met 01-03-2018.

Kinderkamer inspiratie Lief en Klein