Tomado string pocket
31-10-2013

I LOVE dit wandkastje van Tomado, de string pocket. Al tijden twijfel ik of ik het wandkastje ga kopen voor Olivia haar kamertje. De afmetingen van dit wandrekje zijn voor de kleine baby- of kinderkamer perfect. De prijs daarentegen voor het wandkastje vond ik wat veel. Vandaar, nog niet besteld. En toen,.. na lang zoekwerk online vond ik dit bericht; "Hema neemt het Tomado boekenrek naar origineel model opnieuw in productie". Helemaal opgewonden belde ik direct het filliaal in Groningen en hoppa. Voor 39.95 heb ik dit wandrek nu in huis. Enige "nadeel". Het wandrek van de Hema is iets groter dan de string pocket en alleen te verkrijgen in wit met zwart. Inmiddels heb ik het zwarte gedeelte geschuurd en heb ik de zijkant van deze wandkast ook wit gespoten. Ik heb de spuitbus van de Hema gebruikt: Hema spuitverf mat wit. Ik ben super tevreden met het resultaat!

 

Psssst. Sinds november 2014 is het wandrek ook in het wit verkrijgbaar bij de Hema. Deze tip kreeg ik hieronder bij de reacties, fijn!!

 

Bekijk het resultaat hier: Werkplekje

 

Zie afbeeldingen hieronder van diverse Tomado string pocket kastjes. Ben jij ook fan?

Tomado string pocket

Inspiratiebeelden Tomado wandkastjes: Li boven Tomado string pocket via Zu | Rechtsboven Tomado string pocket als bureautje via Weekdaycarnival | Linksonder inspiratie Tomado via Med et lekent sinn | Rechtsonder een retro Tomado kastje via desfruitsdesfleurs (met de originele kleuren)

 

Meer vintage Tomado exemplaren vind je via Marktplaats "tomado wandrek" | of nieuw: Tomado string pocket in diverse moderne kleuren.

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -