Kinderkapstok
23-1-2014

Een kinderkapstok in de kinderkamer

Handig! Een kinderkapstok in de kinderkamer. De kinderkapstok is niet alleen geschikt voor in de hal met jassen erop maar ook zeker als muurdecoratie in de babykamer of kinderkamer. Gebruik de kinderkapstok in de kinderkamer om bijzondere tassen of mandjes aan op te hangen of om je kind zijn allermooiste (verkleed)kleding aan op te hangen. Tegenwoordig bestaan er zoveel leuke haken. En vind je niet wat je zoekt? Dan maak je de kinderkapstok zelf. 

 

Een kinderkapstok zelf maken

Op de site van 101woonideeën vonden we een hele leuke kinderkapstok zelfmaker; "de kapstok veertjes". Lees op de 101 site de werkbeschrijving (helaas niet meer online)

 

Kinderkapstok boven de commode

Boven de commode hangen we vaak een wandplank (3) maar een kinderkapstok zou ook voldoen. Aan de kapstok of kapstokhaakjes hang je kleine mandjes of stoffen tasjes waarin je zalf, watten, thermometer etc in op bergt.

 

kinderkapstok

Kinderkapstok verkoopinfo: 1. Houten haken 2. Kinderkapstok zelfmaken 3. Landelijke kinderkapstok commode wandplank 4. Nieuw van Woodland kinderkapstok 5. Uit het buitenland kinderkapstok van hout

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

 

- Vond je dit een interessant blog? Misschien wil je dan ook dit blog lezen "kapstok kinderkamer"