Kinderkamer trends
9-1-2014

Wat zijn de kinderkamer trends van dit moment? Een aanhoudende trend zijn de geometrische en grafische vormen in de kinderkamer. (Strakke) vormen die zich herhalen. Je ziet deze vormen terug in behang, beddengoed, accessoires en meubels.

 

De "zelfmaak" (do it yourself diy) kinderkamertrend is ook nog steeds booming! Voeg (samen met de kids) zelfgemaakte details toe aan de kinderkamer. Verf geometrische figuren op meubeltjes of plak stickers in de vorm van druppels en driehoeken op muren en meubels. 

 

Kinderkamer kleurentrends. Hardere, sterke kleuren zoals turquoise blauw/groenen en diep donkerblauw gecombineerd met vergrijsde roze- en zandkleuren. Bruin en okergeel kom je tegen als contrastkleuren en zijn in combinatie met de andere kleuren een prettige en bijzondere toevoeging. Naast de genoemde kleuren kunnen de grijzen ook nog steeds erg goed in de kinderkamer en ook fris wit straalt prachtig in combinatie met onderstaande kleuren!

 

Hoe zet je deze kinderkamer trends om naar een eigen moderne en toch redelijk tijdloze kinderkamer: Gebruik de zachte tinten voor grote oppervlaktes (muren) en de hardere tinten voor accenten in de kinderkamer (meubeltjes, accessoires en/of beddengoed). Hang posters en kaarten in de genoemde kleuren en stijl op. Deze vervang je zo weer en versterken de sfeer waar je naar op zoek bent.  

Je kunt een grafisch behang gebruiken, zoals het grid patroon rechtsonder (of klik hier voor meerdere voorbeelden behang). 

 

kinderkamer trends

 

Verkoop/bron informatie kinderkamer trends: Print linksboven Paper & Cloth | Mobile via Apartmenttherapy | Gezicht kussens nieuwe collectie SEBRA | DIY idee driekhoekjes op stoel via Kif Kef | Design boekenkast | Grafisch behang (wit zwart grid)

 

- LET OP, verouderd blog, linkjes niet meer werkzaam -

 

Voor meer kinderkamer trends, check ook onze Pinterest-pagina Kinderkamer