Kinderkamer gordijnen
14-1-2016

Sinds kort hangen er in onze dochter haar kamer de "kinderkamer gordijnen"!! Joehoe! Dat werd tijd. De nieuw geschilderde vloer is alweer flink beschadigd door de platen hout die we telkens voor het raam hebben gezet, als alternatief voor gordijnen. Haha, zo blijft er altijd weer wat te doen in ons klushuis. Na lang wikken en wegen koos onze dochter Jula voor dit vergrijsd roze kindergordijn met wit sterretje (sparkle 925). Superblij waren we toen de prachtige verduisterende kindergordijnen geleverd werden door Boer & Bontig!

 

Hoe kies je de juiste kindergordijnen?

Heb je een drukke kinderkamer? Veel spulletjes daarin staan? Een effen kindergordijn (in een rustige kleur) lijkt me dan het beste. In effen kleuren heb je ook veel variatie denk bijvoorbeeld eens aan een "Jeans gordijn" voor een stoere uitstraling of een "fluweel gordijn" voor een chique look. Hou je van printjes (grafische vormen) en heb je die ook al in de kinderkamer? Leuk! Je kan ook verschillende printjes met elkaar combineren. Kijk maar eens op de foto's hieronder. In Jula haar kamer kom je stippen en sterren tegen (en strepen). Toch matchen de gordijnen hier goed bij. Dit komt door de vergrijsde kleur van het gordijn en doordat het patroon (sterretje) in dit gordijn heel klein is. Dus let wel op dat het geheel niet te druk wordt. Vraag als je twijfelt eerst gordijnstalen aan!

kinderkamer-gordijnen-via kinderkamerstylist

Gordijnen Boer & Bontig | Stippenbehang Rice via 123Kinderbehang | Knoopkussen mint CozyKidz

Afgelopen weekend was het een beetje druilerig weer en voelde haar kamer in combi met de koffer waar ze op zit, het schoolbankje en de oude ladenkast ineens heel "Frans" en "Bohemian" aan. Ik heb snel wat foto's geschoten en vind het heel grappig om te zien dat je met accessoires (en het weer... haha) zo snel een bepaalde "feel and look" neer kan zetten. De andere kant van haar kamer (zie foto instagram) is juist heel fris en vrolijk. Binnenkort komt op de plek van haar ladenkast een make-up tafeltje + spiegel en vrolijke ansichten aan de muur.

verduisterende gordijnen kinderkamer via boer en bontig

Gordijnen Boer & bontig | Lichtletters Je suis Petit | Knoopkussen CozyKidz | Kinderbehang via 123kinderbehang | Rond vloerkleed marktplaats | Vlaggetjes numero74 NEST

gordijnen kiezen babykamer

Foto links | Binnenkort ook kussens via Boer en Bontig, zie hierboven! Foto rechts | Wij kozen de gordijnstof "sparkle 925" Welke kies jij?

+ + +

Benieuwd naar de rest? Bekijk de hele - meidenkamer graag hier -

Kinderkamerstylist verzamelt voor jou de fijnste "kinderkamer gordijnen webshops" hier

Meer inspiratie via ons Pinterest board "kinderkamer-gordijnen"