Jongenskamer auto
7-4-2016

"De auto" is natuurlijk een veelgebruikt thema in de jongenskamer. Ik wil vandaag graag een fijne jongenskamer DIY aan deze producten toevoegen! Schilder met magneetverf een autobaan op de muur en versier deze met magneetauto's! Deze magneten koop je, of maak je ook zelf. Nu weet ik niet 100% zeker of de prachtige magneten van Londji (zie afbeelding hieronder) goed blijven plakken op je zelf geschilderde autobaan. Weet iemand dit? Maar online kan je wel zelfklevende magneetfolie vinden die geschikt is voor magneetverf. Probleem weer opgelost.

 

Zelfmaken magneten auto's

Zoek toffe vintage afbeeldingen van auto's op (zoek bij google naar "retro auto illustratie"). Sla de afbeelding op, print uit en plak op de magneetfolie en knip uit. Daarna lekker ermee spelen op je zelf geschilderde magneet autobaan of op je magneetbord.

Jongenskamer auto zelfmaak idee

Verkoopinformatie "jongenskamer auto" | De prachtige vintage look magneten zijn van ontwerper Londji | "Muursticker weg" via Perron11

 

Autobaan van vilt jongenskamer idee

Vilten autobaan, aan beide zijden te gebruiken | Vloerkleed autoweg jongenskamer

 

Vintage vrachtwagen muursticker jongenskamer

Als je op 1 muur een autoweg schildert, heb je nog een aantal muren over :-) Wat dacht je van deze vintage vrachtwagen muursticker voor op de andere muur?

Nog niet genoeg auto's in de jongenskamer? Zo fijn, dit zachte auto beddengoed

Dekbedovertrek auto jongenskamer

 

Nieuw! En superleuk om mee te spelen, de flexibele autobaan van "WaytoPlay". Deze rubberen wegdelen leg je zelfs met gemak over een drempel heen!

WaytoPlay autobaan jongenskamer idee

Vroem vroem ........

 

Zelfmaken        Jongenskamer