Bedhuisje
22-5-2016

De kindermeubelen van Bedhuisje.nl zijn multifuntioneel en een lust voor het oog. Kijk ook vooral even naar de prachtige afwerking. Deze kindermeubelen worden met de hand gemaakt in Nederland. Een echt degelijk produkt dus van Nederlandse bodem. Ontwerpster Mignon heeft verstand van kleuren en dat zie je terug in haar collectie. De collectie van bedhuisje bestaat uit meubelen met mooie warme tinten en gedurfde accentkleuren.

 

Waarom heet dit merk "bedhuisje"?

De collectie bestaat niet alleen maar uit huisjes maar de basis van deze collectie is het huis, genaamd "bedhuisje". Dit bedhuisje kan je op verschillende manier toepassen. Binnen de collectie vind je ook een ledikant, buro, bed en een kledingrek. Deze rol je allemaal in het huisje. Vandaar de naam. En wil je kind graag spelen met het huisje? Dan rol je met gemak het bed of buro weer uit het huisje en kan ermee gespeeld worden!

Speciaal voor onze kinderkamerstylist bezoekers een tijdelijke korting van 20%!!! Gebruik code: kinderkamerstylist

bedhuisje kindermeubelen

Superknus! Rol (!) het ledikant zo het bedhuisje in. Links van het bedhuisje zie je een kledingrek met lade op wielen. Wederom praktisch vanwege de wielen. Bedhuisje heeft hele fijne, moderne kleuren in het assortiment. Veel pastelkleuren in de babykamer? Kies als opvallend accent zo'n meubelstuk in de kleur "safari geel". Kijk ook maar eens naar de inspiratie foto hieronder :-)

Bedhuisje via Kinderkamerstylist.nl

Kledingrek "bedhuisje.nl" in de kleur "safari geel". Erachter zie je bloemenbehang van Studio Ditte

Bedhuisje kinderkamer buro

Even geen afleiding. Zo wordt "huiswerk" wel heel erg leuk. Tekenen, of knutselen mag ook :-) Buro van "bedhuisje" is leverbaar in 2 afmetingen en in diverse kleuren!

Tijdelijke korting van 20%!!! Gebruik code: kinderkamerstylist

X X X

Wil je nog meer inspiratie zien? Onze dochter heeft ook een kledingrek van bedhuisje in haar kamer staan. Bekijk de foto's graag hier.

Kijk graag bij ons merk "bedhuisje" voor meer info en dealers